Kdo smo?

Naša spletna stran je: https://www.irogrevanjeprostora.si.

Katere osebne podatke zbiramo in zakaj jih uporabljamo

Media

Če nalagate slike na spletno mesto, se morate izogibati nalaganju slik z vgrajenimi lokacijskimi podatki (EXIF GPS). Obiskovalci spletnega mesta lahko prenesejo in pridobivajo vse podatke o lokaciji iz slik na spletni strani.

Kontaktni obrazci

Kontaktni obrazci so namenjeni temu, da lahko z nami stopite v stik. Podatke vnešene v kontaktni obrazec bomo uporabili zgolj za odgovor na vaše sporočilo. Vaših podatkov ne bomo uporabili v druge namene, kot na primer direktno trženje ipd.

Piškotki

Če imate račun in se prijavite na to spletno mesto, bomo nastavili začasni piškotek, da ugotovimo, ali vaš brskalnik sprejema piškotke. Ta piškotek ne vsebuje osebnih podatkov in je zavržen, ko zaprete brskalnik.

Ko se prijavite, bomo tudi nastavili več piškotkov, da shranite podatke za prijavo in izbrane zaslone na zaslonu. Piškotki za prijavo trajajo dva dni, možnosti piškotkov pa trajajo eno leto. Če izberete »Zapomni si me«, bo vaša prijava trajala dva tedna. Če se odjavite iz svojega računa, bodo piškotki za prijavo odstranjeni.

Če urejate ali objavite članek, bo dodatni piškotek shranjen v vašem brskalniku. Ta piškotek ne vključuje osebnih podatkov in preprosto označuje identifikacijsko številko objave članka, ki ste ga pravkar uredili. Poteče po 1 dnevu.

Vdelana vsebina iz drugih spletnih mest

Članki na tej spletni strani lahko vsebujejo vdelane vsebine (npr. Videoposnetke, slike, članke itd.). Vdelana vsebina z drugih spletnih mest se obnaša na enak način, kot če bi obiskovalec obiskal drugo spletno mesto.

Ta spletna mesta lahko zbirajo podatke o sebi, uporabljajo piškotke, vdelajo dodatno sledenje tretji osebi in nadzirajo vašo interakcijo s to vdelano vsebino, vključno s sledenjem interakcije z vdelano vsebino, če imate račun in ste prijavljeni na to spletno mesto.

Analitike

S kom delimo vaše podatke

Vaših podatkov ne delimo s tretjimi osebami temveč jih uporabljamo zgolj za izboljšanje uporabniške izkušnje na naši strani ter za stik z vami v primeru naročila.

Kako dolgo shranjujemo podatke

Če pustite komentar, se komentar in njegovi metapodatki ohranijo za nedoločen čas. To je zato, da lahko samodejno prepoznamo in odobravamo nadaljnje komentarje, namesto da jih zadržimo v čakalni vrsti.

Za uporabnike, ki se prijavijo na naši spletni strani (če obstajajo), shranjujemo tudi osebne podatke, ki jih zagotavljajo v svojem uporabniškem profilu. Vsi uporabniki si lahko kadar koli ogledujejo, urejajo ali izbrišejo svoje osebne podatke (razen če ne morejo spremeniti uporabniškega imena). Skrbniki spletnih mest si lahko ogledajo in uredijo tudi te podatke.

Kakšne pravice imate nad vašimi podatki

Če imate na tej spletni strani račun ali ste pustili komentarje, lahko zahtevate, da prejmete izvoženo datoteko osebnih podatkov, ki jih imamo o vas, vključno s podatki, ki ste nam jih posredovali. Prav tako lahko zahtevate, da izbrišemo vse osebne podatke, ki jih imamo o vas. To ne vključuje podatkov, ki jih moramo hraniti v administrativne, pravne ali varnostne namene.

Kam pošljemo vaše podatke

Komentarje obiskovalcev preverjamo prek storitve za samodejno zaznavanje nezaželene pošte.

Vaši kontaktni podatki

Vaši kontaktni podatki so shranjeni v sistemu naše spletne trgovine. V kolikor ne boste označili drugače, jih bomo uporabili zgolj za stik z vami vezano na kupljeni oz. naročeni izdelek iz naše trgovine. Kadarkoli lahko zahtevate izbris vseh vaših podatkov z dopisom na info@alarm-sistemi.si ali preko navadne pošte na naslvo našega podjetja: AX Systems Adria d.o.o., Pot na kolodvor 4, 4000 Kranj.

Več si lahko prebereti tudi na tej povezavi.